Om at Consult1

 

Consult1 er en teknisk og grafisk tegnestue, der blev grundlagt i 1994 af Per Illum med en baggrund som teknisk assistent og grafisk designer. De første 12 år kontor i Gørlev, men flyttede i 2006 til Slagelse i Vestsjælland, vi har og kan løse opgaverne både indenlandske og internationale.

 

Med mange års erfaring i både indenlandske og internationale, anser vi hele verden som vores arbejdsplads. Consult1 består af erfarne, kreative og motiverede medarbejder, der kan håndtere alt fra små opgaver til store projekter.

 

Med en bred kompetence område i både teknisk og grafisk produktion og 11 år som konsulent med indenlandske og internationale opgaver, har vi fået stor erfaring i Life Cycle Information (LCI) forvaltning og dokumenthåndtering bl.a. i Olie & Gas Industri både on-shore og off-shore .

Per Illum, owner

Vores vision:

At give vores kunder større overskud, ved at aflaste tegnestue og markeringsafdelingen ved tage noget af produktionen af Deres hænder, derved får I mere tid til at udvikle og tænke stort.

 

Brug Consult1 til at frigive værdifuld tid i travle perioder, som et ekstra sæt hænder, der hurtigt og let kan tage over på en opgave eller brug os som jeres eksterne medarbejder

Vores mission:

Vi vil være dit foretrukne tekniske & grafiske bureau samt kreative sparringspartner.

 

Hos Consult1 handler det om dig. Vi er nærværende, ærlige og lydhøre.

 

På den måde er du sikker på at møde et bureau, der lytter til dine behov, tør forholde os kritisk til opgaven og løser din udfordring på den mest fleksible måde.

 

Vores keywords og værdier:

Åben

Ærlig

Integritet

Høj Kvalitet

Kunde Service

Team Work

Entusiasme

Copyright (c) PER ILLUM  - WWW.PERILLUM.COM